Hoe maak je Tomaten gevuld met gehakt ?

Hoe maak je Tomaten gevuld met gehakt

Foto credits koken.vtm.be

Tomaten gevuld met gehakt – Zo maak je Tomaten gevuld met gehakt!

 

Welke ingredienten heb je nodig voor Tomaten gevuld met gehakt :

 

  • 8 stevige vleestomaten
  • 500 gr gehakt
  • 1 kleine ui, fijngesnipperd
  • 1 ei
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 1 groentebouillonblokje
  • peper en zout
  • 1 koffielepel provençaalse kruiden
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 6 eetlepels water

 

Hoe bereid je de Tomaten gevuld met gehakt (voor 4 personen) :

 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snij de hoedjes van de tomaten en hol het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel.
  3. Strooi wat zout in de holle tomaten en zet ze omgekeerd om het vocht uit de tomaten te halen.
  4. Meng het gehakt met de ui + ei + paneermeel + verkruimeld groentebouillonblokje + peper + provençaalse kruiden.
  5. Vul de tomaten met het bereid gehakt.
  6. Meng 3 eetlepels olijfolie met 6 eetlepels water in een ovenschotel. Schik hierin de gevulde tomaten.
  7. Bak de tomaten gevuld met gehakt 25 à 30 min in de oven.

Download Gevulde tomaten met gehakt Pdf

Tomaten gevuld met gehakt

Succes en eet smakelijk 🙂

fit chef recepten

fitchefrecepten.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s